Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

2ο Λύκειο Πατρών Εκδήλωση προς τιμήν των αφυπηρετησάντων εκπαιδευτικών

 
     Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου  ο διευθυντής του 2ου Γενικού Λυκείου Πατρών κ. Γεώργιος Παπατσίμπας και ο σύλλογος διδασκόντων , πραγματοποίησαν τιμητική εκδήλωση προς τιμήν των πρόσφατα συνταξιοδοτηθέντων εκπαιδευτικών του σχολείου .Στην ως άνω εκδήλωση τιμήθηκαν οι κα. Πατράκη , κ. Γεωργίου, κα. Καράμπελα, κα. Παπά και ο αρχιμ. π. Χρύσανθος Στελλάτος.Στους εκπαιδευτικούς προσφέρθηκε αναμνηστικό δώρο και ευχητήρια κάρτα. Στον π. Χρύσανθο προσφέρθηκε το βιβλίο του αγίου Νεκταρίου επισκόπου Πενταπόλεως «Γνώθι Σαυτόν». και η ευχητήρια κάρτα  του ανέφερε : 


«......Το επ' εμοί , ενόσω ζω και αναπνέω και σωφρονώ , δεν θα παύσω πάντοτε να υμνώ μετά λατρείας το Χριστό μου, να περιγράφω μετ' έρωτος την φύσιν και να ζωγραφώ μετά στοργής τα γνήσια ελληνικά ήθη.»
  Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης


Σας ευχαριστούμε από καρδιάς γιατί ειδικά πέρυσι καταφέρατε να ζωγραφίσετε και να ενσταλάξετε μέσα μας όλοι την ποιμαντική σας ΑΓΑΠΗ !

                                                                                                Οι συνάδελφοί σου από
                                                                                                          το 2ο ΓΕΛ

Ο π. Χρύσανθος , εμφανώς συγκινημένος , ευχαρίστησε από καρδίας τους συναδέλφους και ευχήθηκε σε όλους κάθε πνευματική πρόοδο.Την επομένη της εκδηλώσεως προσέφερε εόρτιο κέρασμα στο σύλλογο διδασκόντων και ευχαριστήρια επιστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...