Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Ημερίδα στο Επιμελητήριο Πατρών


Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στο Επιμελητήριο Πατρών πραγματοποιήθηκε Ημερίδα με θέμα  
«Τουρισμός – Εξοχική Κατοικία. Αξιοποίηση Ακίνητης Περιουσίας. Η Ελλάδα σε μια νέα Επενδυτική εποχή». Ο π. Χρύσανθος εκπροσώπησε στην εκδήλωση το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Χρυσόστομο. Στην σύντομη προσφώνηση του ανέφερε:

«Αξιότιμε κύριε Περιφερειάρχα, αξιότιμοι εκπρόσωποι αρχών και φορέων, εκλεκτοί εισηγητές και εισηγήτριες, κυρίες και κύριοι,
Έχω την τιμή να εκπροσωπώ τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Χρυσόστομο, του οποίου μεταφέρω την αγάπη και τις θερμές ευχές για την επιτυχία της σημερινής Ημερίδας.
Οι συνεχείς αλλαγές στην παγκόσμια οικονομία επιβάλλουν στις μέρες μας τη χάραξη νέων επενδυτικών τακτικών. Ιδιαίτερα στη χώρα μας, που τόσο πολύ μαστίζεται από την οικονομική κρίση, η αξιοποίηση της Δημόσιας και Εκκλησιαστικής ακίνητης περιουσίας θα συμβάλει τα μέγιστα στην τόνωση της τοπικής και εν γένει εγχώριας οικονομίας. Είναι γνωστό το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Χρυσοστόμου, αλλά και ολόκληρης της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, για την αξιοποίηση της εν λόγω περιουσίας για το καλό του λαού μας και της πατρίδος μας.»

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Απόστολος Κατσιφάρας καθώς και οι υπόλοιποι σύνεδροι αναφέρθηκαν στην αξιοποίηση του τουρισμού, των θρησκευτικών μνημείων της Ορθοδοξίας, των μουσειακών χώρων καθώς και την πραγμάτωση των έργων υποδομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...