Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Δελτίο Τύπου για την, εντός της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, Εκδήλωση του εν Πάτραις Παραρτήματος της Πανελληνίου Ενώσεως Θεολόγων, που πραγματοποιήθηκε στις 15 Απριλίου 2013

Την Δευτέρα στις 15 Απριλίου 2013, εν όψει του Πάσχα, μέσα στη χαρμολυπική περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, Τοπικό Παράρτημα της Πανελληνίου Ενώσεως Θεολόγων, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. κ. Χρυσοστόμου, διοργάνωσε εορταστική Εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Πατρών, με ομιλήτρια την διακεκριμένη Ιατρό-Πνευμονολόγο, κα Ασημίνα Ζανιά-Τσιμάρα, με θέμα: “Νηστεία: Υγεία Ψυχής και Σώματος”.
Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου είχαμε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να ακούσουμε την εμπεριστατωμένη και ενημερωτική εισήγηση της ομιλήτριας, η οποία συνδύασε με άριστο τρόπο την ιατρική επιστήμη με την Θεολογία. Όπου και εξέπληξε το πολυπληθές ακροατήριο. Την ομιλήτρια προλόγισε η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Δήμητρα Κόρδα-Κωτσάκη και την εκδήλωση έκλεισε ο Εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. κ. Χρυσοστόμου, ο Διευθυντής του Ραδιοφωνικού & Τηλεοπτικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Χρύσανθος Στελλάτος, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου.
Μετά το τέλος της ομιλίας υπήρξε και γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος, όπου το λόγο μεταξύ των άλλων πήραν: ο Σχολικός Σύμβουλος Θεολόγων Νομών Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Κεφαλληνίας κος Δημήτριος Δημακόπουλος, ο πρώην Προϊστάμενος Β/θμιας Εκπαίδευσης κος Παναγιώτης Παπαθεοδώρου, ο πρώην Σχολικός Σύμβουλος κος Παναγιώτης Μαρτίνης και πολλοί άλλοι.
Μετά το πέρας της εισήγησης ακολούθησε δεξίωση μέσα σε μία ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, απολαμβάνοντας τα εκλεκτά εδέσματα.
Ευχαριστούμε πολύ και την εξαίρετη και ιδιαίτερα χαρισματική επιστήμονα αλλά και άνθρωπο κα Ασημίνα Ζανιά-Τσιμάρα αλλά και τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Χρύσανθο Στελλάτο, Διευθυντή του Ραδιοφωνικού και Τηλεοπτικού Σταθμού, για την παραχώρηση του Πνευματικού Κέντρου αλλά και για την τηλεοπτική κάλυψη της εκδηλώσεώς μας. Ευχόμεθα σε όλους καλό υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, και Καλή Αναστάση.


Η Πρόεδρος                                                                     Ο Γραμματέας

Δήμητρα Κόρδα-Κωτσάκη                                                Χρήστος Μπαλάσκας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...