Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Ο π. Χρύσανθος με τον Συνεργάτη μας Μάριο Σαράντη κατά την έναρξη της εκπομπής

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκπομπή στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεώς μας. Ο π. Χρύσανθος και οι Συνεργάτες του μας ταξίδεψαν νοερά στο ταπεινό σπήλαιο της Βηθλεέμ. 

Αναλύσεις και θεολογικές απόψεις για το μεγάλο γεγονός της ενανθρωπήσεως κατείχαν σημαντική θέση στην εορταστική εκπομπή. 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Χρυσόστομος παρευρέθηκε στην εκπομπή και ανέλυσε με τον δικό του ιδιαίτερο και γλαφυρό λόγο το μήνυμα της εορτής των Χριστουγέννων.  



Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας & Ακαρνανίας ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Σταθμού ομίλησε για τα επίκαιρα γεγονότα και ευχήθηκε εν' όψει της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων. 

Ιδιαίτερες προσωπικότητες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των συνεργατών του Ραδιοφώνου και συμμετείχαν τηλεφωνικά στην εκπομπή. Μεταξύ αυτών ο Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης, ο κ. Μανώλης Μελινός, η Πρεσβυτέρα Καλυψώ Δημητριάδη κ.α.

Ερωτήσεις και δώρα περίμεναν τους αγαπητούς ακροατές του Σταθμού μας, οι οποίοι κατά δεκάδες τηλεφωνούσαν για να αφήσουν τις ευχές τους. 





Τα κάλαντα έψαλλαν στο στούντιο, το Κατηχητικό του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Πατρών, αντιπροσωπεία των Ποντίων της Πάτρας καθώς και άλλα παιδιά που χτυπούσαν το κουδούνι της πόρτας του ραδιοφώνου.  


Μαζί με τον π. Χρύσανθο στο στούντιο ήταν ο Μάριος Σαράντης, ο Σπυρίδων Κασπίρης και ο Μιχαήλ Ζαφείρης. Στο τηλεφωνικό κέντρο η Ελένη Κουτσοδήμα και η Ουρανία Κωνσταντινοπούλου. Στην ρύθμιση του ήχου ο Γεώργιος Τσεγγενές και ο Αναστάσιος Μηχαηλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...