Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

ΑΓΙΑΜΟΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΩΝ - ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ "ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ" ΠΑΤΡΩΝ

Την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος, συνοδευόμενος από τον Αρχιμ. π. Κωνσταντίνο Θεοδωρόπουλο, μετέβη στη σχολή Νοσηλευτριών - Νοσηλευτών του Νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας" Πατρών και ετέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς.

Ο Θεοφιλέστατος αφού μετέφερε τις πατρικές εγκάρδιες ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου ετόνισε ότι το έργο της νοσηλεύτριας και του νοσηλευτή είναι ιερό και πρέπει να διακρίνεται από αγάπη προς τον Θεό και τον πάσχοντα συνάνθρωπο. Στα πρόσωπα των ασθενών προέτρεψε τους σπουδαστές να βλέπουν πάντοτε τους δικούς τους ανθρώπους, να τους διακονούν με αυταπάρνηση και να τους προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με θυσιαστική αγάπη. 

Στον Αγιασμό παρέστησαν ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών "Άγιος Ανδρέας" κ. Ηλίας Θεοδωρόπουλος, ο  Αντιπεριφεριάρχης κ. Χαράλαμπος Μπονάνος καθώς και εκπρόσωποι αρχών και φορέων. Η διευθύντρια της Σχολής κα Παρασκευή Βιτωράτου ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο για τις πατρικές του  ευχές, τον Θεοφιλέστατο για την τέλεση του Αγιασμού καθώς και όλους τους παρισταμένους. Ευχήθηκε τέλος στους σπουδαστές της σχολής καλή εκπαιδευτική χρονιά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...