Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΕΡΝΙΤΣΗΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΠΑΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ 1ου ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ


Την Παρασκευή το πρωί, 8 Νοεμβρίου 2019 στον Ιερό  Ναό Παμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ 1ο Κοιμητηρίου Πατρών ,  προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου ετελέσθη Πανηγυρικη Θεία Λειτουργία.

Ο Θεοφιλέστατος στην ομιλία του αναφέρθηκε στο έργο των Αγίων Αγγέλων καθώς και στον προσωπικό φύλακα Άγγελο μας που μας εχάρισε ο Κύριος κατά την ώρα του Αγίου Βαπτίσματός μας.
Προέτρεψε τους πιστούς που είχαν κατακλύσει τον Ιερό Ναό και τους πέριξ αυτού χώρους να ζουν πνευματική και μυστηριακή ζωή  για να δίδουν στον φρουρό Άγιον  Άγγελο τους χαρά και ευφροσύνη.

Ο υπεύθυνος Ιερεύς του κοιμητηρίου π. Δημήτριος Ταρσινός και οι συνεργάτες του ευχαρίστησαν καταρχάς  τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Χρυσόστομο διότι προεξήρχε της ακολουθίας του Πανηγυρικού Εσπερινού και με την ομιλία του ανάπαυσε και παρηγόρησε τις ψυχές των πιστών που είχαν κατακλύσει τον Ιερό Ναό.
Εν συνεχεία ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερνίτσης κ. Χρύσανθο διότι προεξήρχε της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας .

Κλείνοντας ο Θεοφιλέστατος μετέφερε τις εγκάρδιες ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ Χρυσοστόμου για έτη πολλά, ευλογημένα, αγιασμένα, θεοσκέπαστα και θεοφρούρητα.

Στην Θεία Λειτουργία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Κωνσταντίνος Πελετίδης η προϊσταμένη των κοιμητηρίων κ. Αγγελική Αγγελοπούλου αντιδήμαρχοι καθώς και δημοτικοί υπάλληλοι.  




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...