Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης στις φυλακές Πατρών


Σήμερα Πέμπτη 30 Οκτωβρίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος μετέβη, με εντολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου, στις κλειστές φυλακές Πατρών.

Ο Θεοφιλέστατος πλαισιούμενος από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Χρονόπουλο, Υπεύθυνο της Ποιμαντικής Διακονίας των Φυλακών, τον π. Γρηγόριο Κόρδα και τον Διάκονο π. Ιωακείμ Σταματόπουλο τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού στο Σχολείο 2ης Ευκαιρίας της φυλακής.

Ο Θεοφιλέστατος στην ομιλία του μετέφερε τις ευχές και την αγάπη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας προς το διδακτικό προσωπικό και τους μαθητές 2ης ευκαιρίας, τονίζοντας την αξία που έχει η γνώση στη ζωή μας.

Μετά το πέρας του Αγιασμού ο Διευθυντής των φυλακών κ. Αντώνιος Ζήκος παρέθεσε στο γραφείο του κέρασμα στον Θεοφιλέστατο και την συνοδεία του.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην κλειστή φυλακή Πατρών και με εντολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου δραστηριοποιείται ομάδα κληρικών τόσο στον Λειτουργικό τομέα, όσο και σε άλλους τομείς προσφοράς και διακονίας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...