Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ Δ.Ι.Ε.Κ ΣΧΟΛΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

 
Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024 το πρωί, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος ετέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού στο Δ.Ι.Ε.Κ του Νοσοκομείου Αγίου Ανδρέου Πατρών.

Στον Αγιασμό συμμετείχαν ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών κ. Δημόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μπονάνος, ο Πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου κ. Μιχάλης Στελλάτος, η Προϊσταμένη της Σχολής κα Παρασκευή Βιτωράτου και άλλα μέλη του προσωπικού του Νοσοκομείου τα οποία διδάσκουν στη Σχολή. 

Τον Θεοφιλέστατο και την συνοδεία του υποδέχθηκε στη Σχολή η διευθύντρια κα Παρασκευή Βιτωράτου.

Στην προσλαλιά του ο Θεοφιλέστατος συνεχάρη την διευθύντρια και το διδακτικό προσωπικό για την μεγάλη προσφορά της σχολής στον τομέα της υγείας. Επίσης, συνεχάρη τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες της σχολής για την επιλογή τους να σπουδάσουν στην σχολή Νοσηλευτών και Νοσηλευτριών.

Τους παρεκάλεσε να αγαπήσουν την γνώση και να καλλιεργήσουν την ψυχή τους με τις χριστιανικές αρετές, να αγαπήσουν τον Θεόν και την πνευματική ζωή αλλά και τον πάσχοντα άνθρωπο. Στα πρόσωπα των ασθενών να βλέπουν κατά την εργασία τους, τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τέλος, ευχήθηκε μια καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...