Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ


Με την ευλογία του Θεού και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, ξεκίνησε και εφέτος η νέα κατηχητική περίοδος στην ενορία του Αγίου Νεκταρίου Πατρών. 

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 ετελέσθη ο καθιερωμένος Αγιασμός δια φωτισμόν, ευλογίαν, πρόοδον & ενίσχυσιν των νέων μας που συμμετέχουν στα Κατηχητικά και τις νεανικές μας συντροφιές. 

Την ακολουθία του Αγιασμού ετέλεσε ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Νεκτάριου Πατρών π. Κωνσταντίνος Τσαγκάρης, παρουσία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου .

Ο π. Κωνσταντίνος αφού ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερνίτσης κ. Χρύσανθο, μίλησε σε γονείς και παιδιά για την αξία και τη σημασία των Κατηχητικών Σχολείων αλλά και της Ορθοδόξου Κατηχήσεως γενικότερα. 

Ο Θεοφιλέστατος αφού ευχαρίστησε με θερμά λόγια τον π. Κωνσταντίνο, εν συνεχεία παρότρυνε τους γονείς και τα παιδιά να συμμετέχουν στα κατηχητικά και στην μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας. 

Τέλος ο Θεοφιλέστατος συνεχάρη και ευχαρίστησε από καρδίας τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Αγία μας Εκκλησία ευχόμενος να τα βλέπουν πάντα να προοδεύουν και να προκόπτουν. 
Σε όλα τα παιδιά και  τους γονείς που παρευρέθηκαν στον Αγιασμό προσφέρθηκαν Άγιες εικόνες και γλυκίσματα.




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...