Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Λευκή Νύχτα Δυμαίων με εγκαίνια της ανάπλασης του εμπορικού κέντρου Κάτω Αχαΐας- Ένα σημαντικό έργο, σε μια λαμπερή βραδιά- ΦΩΤΟ

                              
   
Το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 5η Λευκής Νύχτας Δυμαίων  αλλά και  εγκαίνια της ανάπλασης του εμπορικού κέντρου Κάτω Αχαΐας, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου  Επισκόπου Κερνίτσης   κ. Χρυσάνθου με την συμμετοχή του  πρωτοπρεσβυτέρου π. Αποστόλου Δημητροπούλου .
Όπως στις προηγούμενες αντίστοιχες εκδηλώσεις, έτσι και  αυτή την νύχτα  τα καταστήματα ήταν  ανοικτά με μεγάλες προσφορές. Μουσικά σχήματα στους δρόμους της πόλης, κεράσματα και πολλά δρώμενα.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Δύμης κ Νικολάου, 
ο Περιφεριάρχης Δυτικής Ελλάδος κ Απόστολος Κατσιφάρας , οι βουλευτές  Αχαΐας κ Αναγνωστοπούλου  Σία και ο κ Σπαρτινός . Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς εκπρόσωποι αρχών και φορέων . 
Ο Θεοφιλέστατος στην ομιλία του αφου μετέφερε τις ευχές  του  Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου συνεχάρει τον κ. Δήμαρχο για το πνεύμα συνεργασίας που διαθέτει καθώς και για τις προσπάθειες του για την αναβάθμιση του Δήμου.







πηγή    http://tempo24.news/ Φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...