Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Οἱ γονεῖς ὡς παιδαγωγοί



Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος. Την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πανταζής Royal στην Δαλαμανάρα πραγματοποιήθηκε η τρίτη συνάντηση της σχολής Γονέων για το 2016. Ομιλητής ήταν ο κ. Γεώργιος Κρουσταλάκης, ομότιμος καθηγητής της Παιδαγωγικής στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος ανάπτυξε το θέμα: «Οι γονείς ως παιδαγωγοί» Επιτυχείς και ανεπιτυχείς γονεϊκοί ρόλοι. Κατά την διάρκεια της συνάντησης, λειτουργούσε χώρος δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά από εξειδικευμένους παιδαγωγούς του παιδικού σταθμού Δόν Πινέλο στο Ναύπλιο.

Ο μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος ευχαρίστησε όλους που παραβρέθηκαν στην ομιλία του καθηγητή κ. Κρουσταλάκη και τόνισε πως αυτό δίνει κουράγιο σε αυτόν και τους συνεργάτες του να συνεχίσουν . Την ομιλία παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο θεοφιλέστατος επίσκοπος Επιδαύρου κ. Καλλίνικος , ο πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Μιχαλόπουλος , ο βουλευτής Αργολίδος Γιάννης Ανδριανός , η πολιτευτής Σόνια Ταντάρου Κρίγγου, ο διευθυντής του Ραδιοφώνου της Μητροπόλεως Αργολίδος κ. Καζάς κα. 

Την όλη οργάνωση για την εκδήλωση της Σχολής Γονέων είχε ο Διάκονος π. Ευάγγελος Πολυχρονόπουλος. Κατά την διάρκεια της ομιλίας συμμετείχε κι ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Δεσμοί Αίματος με ενημερωτικό υλικό για την εθελοντική αιμοδοσία και την δωρεά του μυελού των οστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...