Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Ο ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΘΕΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΕΝΡΙΤΣΗΣ κ. ΧΡΥΣΑΝΘΟ



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια καθιερωμένη επετειακή εκδήλωση του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, η οποία έλαβε χώρα στο Ξενοδοχείο ASTIR της πόλεώς μας την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 7 απόγευμα. 

Η εκδήλωση περιελάμβανε επετειακά τραγούδια από την Χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Πατρών με χοράρχη τον Πρωτοψάλτη κ. Φώτιο Μπαρούτα καθώς και παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Ασημακοπούλου Αικατερίνη καλωσόρισε τους καλεσμένους, οι οποίοι είχαν κατακλύσει την αίθουσα και τους πέριξ αυτής χώρους, και τους ευχαρίστησε για την ανταπόκρισή τους σε κάθε κάλεσμα του Συλλόγου. 

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στο διπλό μήνυμα της 25ης Μαρτίου.

Στο τέλος της ομιλίας η Πρόεδρος ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο για την αποδοχή της πρόσκλησης να πραγματοποιήσει ομιλία, αλλά και όλους τους υψηλούς προσκεκλημένους για την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Επίσης, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου η Πρόεδρος προσέφερε στον Θεοφιλέστατο Τιμητική Πλακέτα για την στήριξη που παρέχει στο Σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια.













Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟΥ:

http://episkopos-kernitsis.blogspot.gr/2016/03/1821.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...