Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2016

ΣΤΕΓΗ ΠΟΛΙΤΗ & ΠΕΛΑΤΗ (Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου)


Εκτός από την άμεση επαφή με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, ο ανασχεδιασμένος και αναδομημένος χώρος υποδοχής της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης», συνδυάζει την ανάπαυλα κατά τη διαδρομή του ταξιδιώτη, με εκθέματα και βίντεο για την ιστορία της Ζεύξης, καθώς και μια ποικιλότητα χρηστικών υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. από τη στιγμή που έκανε κεντρική στρατηγική επιλογή της το δίπτυχο «Πολίτης – Πελάτης».

Σύμφωνα με αυτό, δεν μπορείς να χωρίσεις στα δύο το άτομο που απολαμβάνει τις υπηρεσίες σου και να επιλέξεις να απευθυνθείς -κάτω από στενά συμβατικούς όρους- μόνο στον πελάτη και όχι στον πολίτη.

Είναι ο πολίτης αυτός που μέσα από τις πολλές προσωπικές του ιδιότητες όπως του φορολογούμενου, του εκλογέα, του οικογενειάρχη, του μέλους της κοινωνίας των πολιτών, δικαιούται όχι μόνο την αντιστοίχιση της τιμής διοδίων με τη μεγαλύτερη δυνατή γκάμα προσφερόμενων υπηρεσιών, αλλά και ένα χώρο που θα υπενθυμίζει ότι η Γέφυρα κατασκευάστηκε για να αλλάξει την καθημερινότητα προς το καλύτερο.

Είναι συνειδητή επιλογή για τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. ο χώρος αυτός να αποτελεί μόνιμη εστία διαλόγου και συνέργειας με τους πολίτες και τις συλλογικότητές τους, αλλά και με όλους τους υπόλοιπους κοινωνούς της επιχειρηματικής της πορείας στον τόπο και τον χρόνο. Σε αυτή την οπτική, η «Στέγη» είναι η φυσική έδρα των κοινωνικών και περιβαλλοντικών «πλατφορμών δράσης» που ίδρυσε η εταιρεία, δηλαδή της Ένωσης Κοινωνικών Φορέων «ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» και της «Κυανής Κοινωνίας» Κορινθιακού – Πατραϊκού. 

Την ξενάγηση στον χώρο και τη λογική του κάνει ένας νέος άνθρωπος, ο Μάριος Σαράντης, σταθερός χρήστης της Γέφυρας, ο οποίος συμμετείχε ανελλιπώς στις συναντήσεις διαλόγου με τους πολίτες & πελάτες που διοργάνωσε η παραχωρησιούχος εταιρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...