Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Συνάντηση Πάνου Καμμένου με τον Μητροπολίτη Πατρών


Με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, συναντήθηκε την Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στα πλαίσια της επίσκεψης και ομιλίας του στην Πάτρα, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Αχαΐας και Γραμματέα των ΑΝΕΛ, Νίκο Νικολόπουλο και τον πρόεδρο των ΕΑΣ, Θ. Βασιλείου.

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε στον κ. Χρυσόστομο την απόλυτη στήριξη των ΑΝΕΛ στο έργο της εκκλησίας και υπογράμμισε ότι για το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η Ορθοδοξία αποτελεί τον Φάρο και τον πολύτιμο συνεργάτη του ελληνικού κράτους. Επίσης, είχε την ευκαιρία να πληροφορηθεί για το έργο που παράγει η τοπική Μητρόπολη στο επίπεδο της αρωγής εκατοντάδων πολιτών, αλλά και ενίσχυσης νέων και φοιτητών.

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, μαζί με τους κ.κ. Νικολόπουλο και Βασιλείου, επισκέφθηκαν και τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου, όπου προσκύνησαν την Τίμια Καρά και τον Σταυρό του Πρωτοκλήτου.

Με την ευκαιρία της συνάντησης, ο κ. Νικολόπουλος τόνισε: «Η πατρίδα και η θρησκεία αποτελούν για τους ΑΝΕΛ τα απαραβίαστα όρια της πολιτικής τους και της στρατηγικής τους. Είμαστε οι μόνοι πια που μιλάμε για το όνομα της Μακεδονίας και οι μόνοι που τονίζουμε την ανάγκη ενίσχυσης του μαθήματος των θρησκευτικών στα σχολεία. Και στην προηγούμενη κυβέρνηση, αλλά και στην επόμενη, εάν ο λαός το θελήσει, να ξέρει πως θα κρατήσουμε γερά το τιμόνι της αγαστής συνεργασίας με την Εκκλησία».   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...