Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Ionian και ΑΝΤ1 μεταδίδουν ζωντανά από τον Άγιο Γεράσιμο


Με γνώμονα την στήριξη του τοπικού πολιτισμού και την ανάγκη δημιουργίας δεσμών σχέσεων των Επτανησίων, η σύγχρονη τεχνολογία μας δίνει τη δυνατότητα να έρθουμε πολύ κοντά σε μοναδικές στιγμές.

O τηλεοπτικός σταθμός Ionian Channel, σε αποκλειστική συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κεφαλλήνων & Ιθακησίων «ΟΔΥΣΣΕΥΣ» και την «Ιόνιο Πολιτιστική Ομοσπονδία Αμερικής» και με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς και Ιθάκης, προσφέρουν στον Ελληνισμό της διασποράς, σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στους απανταχού Επτανήσιους, Κεφαλονίτες & Θιακούς την Κυριακή 16 Αυγούστου 2015, από 8:00 πμ -11:30 π.μ. ώρα Ελλάδας, σε ζωντανή μετάδοση, την Θεία Λειτουργία και την έξοδο του Ιερού Σκηνώματος του Αγίου Γερασίμου από τη Μονή του Αγίου στα Ομαλά.

Ζωντανή μετάδοση από τον ΑΝΤ1

Για πρώτη φορά φέτος, μετά από σειρά συνεννοήσεων, η μετάδοση της μεγάλης Κεφαλληνιακής Εορτής, θα πραγματοποιηθεί σε πανελλαδικό και διεθνή εμβέλεια από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Η διεύθυνση του εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικού σταθμού ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο, προκειμένου να προβάλει την πολιτισμική και θρησκευτική ιδιαιτερότητα του νησιού

Στην Ελλάδα επίγεια μετάδοση:

1. Πανελλαδικά και δορυφορικά σε όλο τον κόσμο | ΑΝΤ1
2. Στη Νοτιοδυτική Ελλάδα | Πελοπόννησος – Ν. Στερεά – Κεφαλονιά – Ζάκυνθος | Ionian channel

Πηγή: http://romfea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...