Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Πολυαρχιερατικός Εσπερινός στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πάπαρι Μαντινείας

Το Σάββατο της 3ης Μαΐου 2014 το απόγευμα τελέσθηκε πολυαρχιερατικός Εσπερινός στην Ενορία του Αγίου Νικολάου Πάπαρι Μαντινείας, επ’ ευκαιρία της εκκινήσεως των εορταστικών εκδηλώσεων δια την συμπλήρωση Τριάκοντα Ετών Αρχιερωσύνης του Σεβ. Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου.

Το χωριό Πάπαρι τυγχάνει γενέτειρα του Σεβ. Μητροπολίτου μας και για αυτό το λόγο τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό όπου ο Σεβασμιώτατος ως μικρό παιδί έλαβε την ευλογία του Θεού και του Αγίου Νικολάου.

Στην Ακολουθία του Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος και παρέστησαν συμπροσευχόμενοι ο Σεβ. Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, Γόρτυνος κ. Ιερεμίας, Τριφυλίας κ. Χρυσόστομος, Ισπανίας κ. Πολύκαρπος, Ιερισσού κ. Θεόκλητος, και οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Ανδρούσης κ. Θεόκτιστος και Διαυλείας κ. Γαβριήλ.

Πλήθος κόσμου, συγχωριανών, αρχόντων, Τριπολιτών και κατοίκων των γύρω χωριών, παρέστησαν και τίμησαν με την παρουσία τους τον Σεβασμιώτατο προσευχόμενοι στον Άγιο Νικόλαο για πολυετή και πολυχρόνιο διακονία του Δεσπότη μας.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...