Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΔΕΙΠΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 2ου ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ 14-5-2013


Πάτρα: Δείπνο στους μαθητές του 2ου Εσπερινού Γυμνασίου παρέθεσε ο Μητροπολίτης - ΦΩΤΟ  Τους επισκέπτεται συχνά και τους στηρίζει

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Χρυσόστομος παρέθεσε δείπνο στους εκπαιδευτικούς και μαθητές του 2ου Εσπερινού Γυμνασίου Πατρών.Το δείπνο παρετέθη στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Πατρών. Το 2ο Εσπερινό Γυμνάσιο, το οποίο βρίσκεται στα όρια της Ενορίας του Αγίου Νεκταρίου Πατρών, όπου κατ'επανάληψη ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος επισκέπτεται,προκειμένου να στηρίξει την προσπάθειά των μαθητών, δεδομένου οτι την ημέρα εργάζονται και μάλιστα σκληρά και το βράδυ σπουδάζουν.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος λόγω εκτάκτου κωλύμματος, εκπροσωπήθηκε από τον Αρχιμανδρίτη π. Χρύσανθο Στελλάτο, δ/ντη του Γραφείου Νεότητος και ΜΜΕ της Ι.Μ.Πατρών.Ο Δ/ντης, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές, παρεκάλεσαν τον π. Χρύσανθο να μεταφέρει στον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ.κ. Χρυσόστομο, τις ευχαριστίες τους, τόσο για την αγάπη του και το πλούσιο δείπνο που τους παρέθεσε όσο και για τις πασχαλινές λαμπάδες που τους προσέφερε παραμονές της εορτής του Πάσχα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...