Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Δείτε την ταινία του 55 Δημοτικού Σχολείου που διακρίθηκε στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό


Δείτε την ταινία του 55 Δημοτικού Σχολείου που διακρίθηκε στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό Με τίτλο «Η ζωή μια ρόδα…» και θέμα την κρίση

Το 55ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας διακρίθηκε στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους «Ένας πλανήτης... μια ευκαιρία», 2012-13 που συνδιοργανώνουν η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, στο πλαίσιο των δράσεων του Εθνικού Δικτύου Αγωγής Τηλεόρασης που υλοποιεί τα τελευταία 5 χρόνια, η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση, στο πλαίσιο των δράσεων ΕΚΕ, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας και η Διεύθυνση Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης, με την ταινία "Η ζωή μια ρόδα..." που ετοίμασαν τα παιδιά του ΣΤ΄2 τμήματος. (Υπεύθυνος εκπαιδευτικός Μπακαστάθης Θανάσης).
Μήπως τα δύσκολα χρόνια της κρίσης που περνάμε είναι μια ευκαιρία να αναθεωρήσουμε και να ξαναβάλουμε σε προτεραιότητα έννοιες όπως ανθρωπιά και αλληλεγγύη; Διερωτούνται οι μαθητές – δημιουργοί της ταινίας. 
Ο Αρχιμανδρίτης π. Χρύσανθος Στελλάτος, προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Πατρών και Διευθυντής του Γραφείου Νεότητος, συγχαίρει από καρδίας το Σύλλογο Διδασκόντων του 55ου Δημοτικού Σχολείου που ευρίσκεται στα όρια της ενορίας του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Πατρών και ιδιαιτέρως τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό κ. Αθανάσιο Μπακαστάθη καθώς και τη μαθητική του ομάδα δια την τιμητική διάκριση που απέσπασε μέσω Πανελληνίου Διαγωνισμού για παραγωγή ταινίας μικρού μήκους με θέμα "Η ζωή μια ρόδα...".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...