Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Θεάρεστο έργο διακονίας στη « Κιβωτό της Αγάπης »

 

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος εδέχθη με πολλή αγάπη τα παιδιά από τις Κατηχητικές Ομάδες των Ιερών Ναών: Αγίου Δημητρίου Πατρών και Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου.
 
Οι νέοι των Ομάδων αυτών, με αφορμή την εορτή των Χριστουγέννων πήραν την ευλογία του Σεβασμιωτάτου, ώστε να συνεχίσουν να επιτελούν το θεάρεστο έργο της διακονίας τους στο Ίδρυμα “Κιβωτός της Αγάπης”, όπου φιλοξενούνται παιδιά με αναπηρία και νοητική στέρηση.  Εφέτος είναι μία ξεχωριστή επέτειος, καθώς συμπληρώνονται, με την Χάρη του Θεού  δύο χρόνια εθελοντικής  παρουσίας και εθελοντισμού στο προαναφερθέν Ίδρυμα, κάτω από την πατρική σκέπη και τις ευχές του Μητροπολίτου μας.
 
Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη και επήνεσε τα παιδιά όπως και τον π. Θεόκλητο Παντελίδη ο οποίος με την ευχή και ευλογία του Σεβασμιωτάτου έχει την πνευματική ευθύνη των εθελοντών της προσφοράς αγάπης.
 
Αναμνηστικό στιγμιότυπο από την επίσκεψη των Νέων των Νεανικών Ομάδων των Ιερών Ναών: Αγίου Δημητρίου Πατρών και Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου στο γραφείο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου. Διακρίνονται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. κ. Χρυσόστομος, ο πρωτεργάτης του εγχειρήματος της διακονίας στην Κιβωτό της Αγάπης, π. Θεόκλητος Παντελίδης, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Πατρών καθώς και οι Εκπρόσωποι των δύο Νεανικών Ομάδων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...