Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ιερά Μητρόπολις Πατρών - Τα Κατηχητικά της Εκκλησίας μας άρχισαν


   Για μια ακόμη φορά η Ιερά Μητρόπολις Πατρών και η ενορία μας θα προσπαθήσει να προσφέρει Ορθόδοξη κατήχηση στα παιδιά μας που είναι το μέλλον της πατρίδας & της Αγίας Ορθοδόξου Εκκλησίας μας. Για μια ακόμη χρονιά τα ευλογημένα χρυσά νιάτα της τοπικής μας Εκκλησίας και της ενορίας μας θα μπορούν να ζήσουν όμορφες, πνευματικές αλλά και ευχάριστες στιγμές, σπουδαίες για ολόκληρη τη ζωή τους αλλά και για τη σωτηρία τους.
   Τόσο ο σεπτός ποιμενάρχης μας Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος όσο και η ταπεινότης μου ως υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος & Κατηχήσεως της Ιεράς Μητροπόλεώς μας απευθυνόμεθα προς γονείς, διδασκάλους και καθηγητάς και παρακαλούμε να βοηθήσουν τα παιδιά τους και τους μαθητές τους να φοιτήσουν στα Κατηχητικά Σχολεία της Εκκλησίας μας.
   Η κατήχηση είναι πρωταρχικό έργο της Εκκλησίας. Ο κάθε πιστός, που ελεύθερα μετέχει στη ζωή του Εκκλησιαστικού Σώματος του Χριστού, καλείται κατ' αρχήν να γνωρίσει τον μόνο Αληθινό Θεό και τι συνεπάγεται αυτή η πίστη για τη ζωή του. 
   Παιδιά μου ευλογημένα, αψηφήστε όλες τις "σειρήνες" που λέγουν ότι η Εκκλησία δεν κάνει τίποτε και ελάτε να δείτε με τα μάτια σας τι είναι η Εκκλησία. Φέτος, που ξεκινούν και πάλι τα Κατηχητικά, παρακαλούμε όλους σας να μας δώσετε μια ευκαιρία για να σας δείξουμε πόσο σας αγαπάμε. Σας περιμένουμε με πολλή αγάπη!

+ Αρχιμανδρίτης Χρύσανθος Στελλάτος
Διευθυντής Γραφείου Νεότητος & Κατηχήσεως Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών - Προϊστάμενος Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Πατρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...