Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

Η Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ανδρέου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας της Ι.Μ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΒΥΡΩΝΟΣ ΚΑΙ ΥΜΗΤΤΟΥΣήμερα το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας, έγινε η υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Πρωτοκλήτου Αποστόλου Ανδρέου. Την Τιμία Κάρα μετέφερε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από Ιερείς και Διακόνους της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.
     
Την Τιμία Κάρα του Αποστόλου Ανδρέου υπεδέχθη στα προπύλαια του Ιερού Ναού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βύρωνος και Υμηττού κ. ΔΑΝΙΗΛ μετά του Ιερού κλήρου της Μητροπόλεως του. 

      
Στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό που ετελέσθη, χοροστάτησε ο σεπτός ποιμενάρχης μας κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δανιήλ ευχαρίστησε τον Σεβ. Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο που απεδέχθη την πρότασή του, να μεταφερθεί η Τιμία Κάρα του Αποστόλου Ανδρέου, στον ως άνω Ιερό Ναό προκειμένου ο Ιερός Κλήρος και ο ευλογημένος λαός της Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής και των Αθηνών γενικότερα, να λάβει ευλογία, χάρη και ενίσχυση από την Τιμία Κάρα του Πρωτοκλήτου μαθητού του Κυρίου μας. 

     
Ο Σεπτός ποιμενάρχης μας κ.κ. Χρυσόστομος δια θερμών λόγων ανεφέρθη στην θεοφιλή ποιμαντορία του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Δανιήλ, στην κρίση της εποχής μας και στην έξοδο από αυτήν μέσα από την εν Χριστώ Ζωή.

Ανταπόκριση από ΑΘΗΝΑ...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...