Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Αιμοδοσία στην ενορία Καλάνιστρας του δήμου Ερυμάνθου


Την Κυριακή 29 Ιουλίου ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας σε συνεργασία με το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Καλανίστρης του δήμου Ερυμάνθου πραγματοποίησαν εθελοντική Αιμοδοσία.


Η Αιμοληψία πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο της ενορίας όπου πολλοί κάτοικοι προσήλθαν με πολύ προθυμία για να προσφέρουν αίμα για τον άγνωστο συνάνθρωπο. Εκ των προσελθόντων είχαν τη δυνατότητα να προσφέρουν αίμα 26 άτομα.


Ο εφημέριος π. Σπυρίδων Γκολώνης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας ευχαρίστησαν τους αιμοδότες και τους ευχήθηκαν να έχουν πάντα υγεία & χαρά στη ζωή τους. 


Το εκκλησιαστικό συμβούλιο καθ'όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας προσέφεραν παραδοσιακά εδέσματα και το μεσημέρι, αφού ολοκήρώθηκε η Αιμοδοσία, παρέθεσαν στους αιμοδότας & τους προσκεκλημένους τράπεζα στο πνευματικό κέντρο της ενορίας.


Στην εκδήλωση παρέστησαν οι Αρχιμανδρίτες π. Χρύσανθος Στελλάτος & π. Ιγνατιος Κασπίρης, ο πρεσβύτερος π. Άγγελος Μπουλιέρης & ο ιεροδιάκονος του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Πατρών Κασσιανός Ιατρός. 


Επίσης προσήλθε και ο Ιεροψάλτης κ. Σπυρίδων Κασπίρης ο οποίος μετα πολλής προθυμίας & χαράς έδωσε αίμα. 


Αξίζει κάθε έπαινος στον εφημέριο του Ναού π. Σπυρίδωνα Γκολώνη που παρότι εφημερεύει σε δύο χωριά με λίγους κατοίκους (Κάλανο, Καλάνιστρα) αναπτύσσει τέτοιες θεάρεστες πρωτοβουλίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...