Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ Ι. Μ. ΠΑΤΡΩΝ

 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος παραμονές Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες εορταστικές εκπομπές στο Ραδιοτηλεοπτικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών. Στο μικρόφωνο ήταν ο Διευθυντής των ΜΜΕ της Ι. Μ. Πατρών Αρχιμ. π. Χρύσανθος Στελλάτος καθώς και αρκετοί νέοι που προσφέρουν αφιλοκερδώς τις δικές τους υπηρεσίες για τη διάδοση του Λόγου Του Θεού μέσω των ερτζιανών κυμάτων. 

 

Οι εκπομπές είχαν διάρκεια 4 και πλέον ωρών και οι ακροατές-τηλεθεατές είχαν τη δυνατότητα της ζωντανής επικοινωνίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή του κόσμου ήταν σημαντική δεδομένου ότι και μέσω του διαδικτύου η φωνή της Αλήθειας και της Ορθοδοξίας ακούγεται σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι εορταστικές εκπομπές προσέφεραν το μήνυμα της πίστεως & της ελπίδος σε μια εποχή απελπισίας & κρίσεως. Τα ΜΜΕ της Ι. Μ. Πατρών λειτουργούν υπό την αιγίδα, την ευλογία και την καθοδήγηση του Σεπτού Ποιμενάρχου μας κ.κ. Χρυσοστόμου και καλύπτουν την πνευματική, λειτουργική και πολιτιστική ζωή της πόλεως των Πατρών αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Δια τούτο ο Ραδιοφωνικός Σταθμός "Αποστολική Εκκλησία των Πατρών 88.4 FM Stereo", ο τηλεοπτικός Σταθμός "ΛΥΧΝΟΣ TV"  καθώς και η ιστοσέλιδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών "i-m-patron.gr" αποτελούν τους φάρους της Ορθοδοξίας, του πολιτισμού και της επιστήμης.

 

Στο τέλος της Πρωτοχρονιάτικης εκπομπής ευλογήθηκε η Βασιλόπιτα από τον π. Χρύσανθο η οποία και εφέτος προσφέρθηκε από την κα Ιεροφύλη Φλωροπούλου, ακροάτρια και φίλη του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ι. Μ. Πατρών. Σε όλους τους συμμετέχοντες στις εκπομπές προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα. Στις εκπομπές συνεργάστηκαν οι: Σπυρίδων Κασπίρης, Μάριος Σαράντης, Μιχαήλ Ζαφείρης, Παναγιώτης Καρασπήλιος, Αναστάσιος Μιχαηλίδης και Παύλος Ζαφειράκης.

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjouRZSDQsdCSUjk89GazFb1hjJGrcAdEV90zbO-qpEf3SR6U4yI4vXxNL0X73CzGQY6nQI4tDS8G1_VCc3-KY-MAoha5_o5g_omI2iBq9bSSls2i8hLGzPLN2nu_U_Isfg8bHp9xCi6Db1/s1600/DSCN4481_resize.JPG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...