Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Η/Υ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

 http://i.stpl.gr/image.ashx?m=Fit&f=L2ZpbGVzLzEvbmV3X2ltYWdlcy8yMDEyLTA5LTA5LzUwNzQvMTA4Njk2MTUuanBn&t=634828061532412790&w=581&h=432

Επί σειρά ετών, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων των κατηχητικών σχολείων του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Πατρών, παρέχονται δωρεάν μαθήματα Η/Υ. Τα παιδιά όλων των Κατηχητικών βαθμίδων έχουν τη δυνατότητα να διδαχθούν χρήσιμες πληροφορίες γύρω από τις νέες τεχνολογίες και να έρθουν σε άμεση επαφή με αυτές. Η ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του πνευματικού μας κέντρου είναι εξοπλισμένη με σύγχρονο τεχνολογικό υλικό το οποίο μπορεί να καλύψει τόσο γνωστικές όσο και ψυχαγωγικές ανάγκες των παιιδιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω πρωτοβουλία έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών παιδιών κάθε ηλικίας, αρκετά εκ των οποίων, λόγω της σημερινής οικονομικής κρίσης, δεν έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης παρόμοιων μαθημάτων σε άλλους φορείς, ενώ παράλληλα ορισμένα εξ'αυτών δεν έχουν άλλη ευκαιρία πρόσβασης σε Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές.


Τα μαθήματα παραδίδονται κάθε Σάββατο από τις 03:15 μ.μ. έως τις 04:00 μ.μ. και σε αυτά διδάσκει ο πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών και Πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού Αγίων Θεοδώρων Δεμενίκων Πατρών κ. Σπυρίδων Κασπίρης.
Ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αρχιμ. π. Χρύσανθος Στελλάτος και οι συνεργάτες του στο Κατηχητικό έργο της ενορίας προσκαλούν όσα παιδιά επιθυμούν να συμμετέχουν τόσο στις Κατηχητικές μας ομάδες όσο και στις λοιπές δωρεάν δραστηριότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...